Кривой Рог любимый город.Пятница, 26.04.2024, 09:16

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Перелік використовуваних стандартів підшипників - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Подшипниковый Мир. » Все о подшипниках. » Перелік використовуваних стандартів підшипників (частина 1)
Перелік використовуваних стандартів підшипників
BaudrillardДата: Вторник, 07.07.2015, 15:22 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 56
Репутация: 0
Статус: Offline
ГОСТ 8338-75 Підшипники кулькові радіальні однорядні. Основні розміри Даний стандарт поширюється на кулькові радіальні однорядні підшипники.
ГОСТ 23179-78 Підшипники гнучкі кулькові радіальні. Основні розміри Даний стандарт поширюється на радіальні кулькові гнучкі підшипники, що застосовуються в кулачкових генераторах зубчастих хвильових передач загального призначення.
ГОСТ 7242-81 Підшипники кулькові радіальні однорядні з захисними шайбами. Технічні умови Даний стандарт поширюється на кулькові радіальні однорядні підшипники із захисними шайбами серій діаметрів: 1; 2; 3 і 9.
ГОСТ 3189-89 Підшипники кулькові і роликові. Система умовних позначень Даний стандарт поширюється на кулькові і роликові підшипники (крім підшипників по ГОСТ 4060 і ГОСТ 24310) і встановлює систему умовних позначень підшипників.
ГОСТ 9592-75 Підшипники кулькові радіальні з виступаючим внутрішнім кільцем. Технічні умови Даний стандарт поширюється на однорядні радіальні і однорядні і дворядні сферичні кулькові підшипники з виступаючим внутрішнім кільцем, призначені для роботи при коливальному русі або при частоті обертання не більше 1 с в ступені мінус 1.
ГОСТ 8882-75 Підшипники кулькові радіальні однорядні з ущільненнями. Технічні умови Даний стандарт поширюється на однорядні радіальні кулькові підшипники, що мають ущільнення, легкої та середньої серій діаметрів.
ГОСТ 24850-81 Підшипники кулькові радіальні однорядні з двома ущільненнями з широким внутрішнім кільцем і сферичною зовнішньою поверхнею зовнішнього кільця. Основні розміри Даний стандарт поширюється на однорядні радіальні кулькові підшипники з двома контактними ущільненнями з широким внутрішнім кільцем і сферичною зовнішньою поверхнею зовнішнього кільця діаметром серії 2 і встановлює їх основні розміри.
ГОСТ 24208-80 Втулки закріпні підшипників кочення. Основні розміри Даний стандарт поширюється на закріпні втулки, призначені для кріплення підшипників кочення з конічним отвором конусністю 1:12 на циліндричних валах.
ГОСТ 8530-90 Підшипники кочення. Гайки, шайби і скоби для закріпних і стяжних втулок. Технічні умови Даний стандарт поширюється на круглі шліцеві гайки, що застосовуються на точених закріпних і стяжних втулках, на гайки для кріплення внутрішніх кілець підшипників на валах і на стопорні шайби і скоби для стопоріння гайок на закріпних точених втулках по ГОСТ 24208 при кріпленні підшипників кочення на зазначених втулках.
ГОСТ 26576-85 Підшипники кочення. Кільця стопорні ексцентричні і концентричні і гвинти встановлювальні для кріплення кулькових підшипників. Технічні умови Даний стандарт поширюється на ексцентричні і концентричні стопорні кільця і встановлювальні гвинти для кріплення кулькових радіальних однорядних підшипників з двома ущільненнями з широким внутрішнім кільцем і сферичною зовнішньою поверхнею зовнішнього кільця по ГОСТ 24850-81.
ГОСТ 11074-93 Гвинти настановні з плоским кінцем і шестигранним поглибленням під ключ класів точності А і В. Технічні умови Даний стандарт поширюється на настановні гвинти з плоским кінцем і шестигранним поглибленням під ключ, класів точності А і В з номінальним діаметром від 1,6 до 24 мм.
 
Форум » Подшипниковый Мир. » Все о подшипниках. » Перелік використовуваних стандартів підшипників (частина 1)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляется системой uCoz
Все права на материалы, размещенные на сайте www.interport.at.ua , охраняются в соответствии с законодательством Украины. При использовании материалов сайта гиперссылка на www.interport.at.ua обязательна