Кривой Рог любимый город.Пятница, 26.04.2024, 22:20

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | SKF змінює стандарти застосування підшипників - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Подшипниковый Мир. » Все о подшипниках. » SKF змінює стандарти застосування підшипників
SKF змінює стандарти застосування підшипників
BaudrillardДата: Вторник, 07.07.2015, 15:13 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 56
Репутация: 0
Статус: Offline
Гетеборг, Швеція, 17 липня 2014 р.: Компанія SKF, світовий постачальник інноваційних рішень у галузі застосування підшипників, зробила значний внесок у розвиток оновленого стандарту ISO 492, який надасть клієнтам можливість кращої інтеграції підшипників зі своїм обладнанням.

Стандарт ISO 492 включає в себе геометричні характеристики виробів (GPS), забезпечуючи допуск розміщення роликових підшипників та систем ISO GPS на одній платформі. Як світовий постачальник інноваційних рішень у галузі застосування підшипників, SKF залишається лідером у визначенні процесів перетворення для нових стандартів. До перегляду стандарту ISO 492 було залучено ряд експертів SKF, у результаті чого було розроблено остаточний проект стандарту.

«Наші клієнти отримають переваги у вигляді кращих описів продукції SKF з точки зору функціональності, — пояснює Александер де Вріс, директор відділу розвитку продукції SKF Group. — Стандарт ISO 492 надасть користувачам більше відомостей, порівнюючи інтерфейс різних продуктів SKF та іншого обладнання для кращої інтеграції наших продуктів. Сьогодні потрібно бути експертом у галузі підшипників, щоб розуміти, наприклад, що вказується середній діаметр підшипників, однак в оновленому стандарті ISO 492 цей розмір чітко описується за допомогою загальної промислової мови системи ISO GPS. У цій системі функціонально враховується інтерфейс підшипника та іншої механічної деталі».

Робота над новим стандартом почалася на симпозіумі, що проводився у вересні 2008 р. у Відні, де зустрілися спеціалісти в галузі роликових підшипників, зокрема представники компанії SKF та експерти з GPS, для об’єднання своїх систем та підходів.

«Компанія SKF брала безпосередню участь у розробці цих нових стандартів, які покращать продуктивність та ефективність для наших користувачів, — додає Александер де Вріс. — Стандарт ISO 492 забезпечить більше відомостей про те, як саме підшипник підходить для системи обладнання як на етапі складання під час монтажу, так і під час експлуатації».
 
Форум » Подшипниковый Мир. » Все о подшипниках. » SKF змінює стандарти застосування підшипників
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляется системой uCoz
Все права на материалы, размещенные на сайте www.interport.at.ua , охраняются в соответствии с законодательством Украины. При использовании материалов сайта гиперссылка на www.interport.at.ua обязательна