Кривой Рог любимый город.Суббота, 20.04.2024, 17:59

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Перелік використовуваних стандартів підшипників - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Подшипниковый Мир. » Все о подшипниках. » Перелік використовуваних стандартів підшипників (частина 5)
Перелік використовуваних стандартів підшипників
BaudrillardДата: Вторник, 07.07.2015, 15:38 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 56
Репутация: 0
Статус: Offline
ГОСТ 25255-82 Підшипники кочення. Ролики циліндричні довгі. Технічні умови Даний стандарт поширюється на довгі циліндричні ролики, що застосовуються в підшипниках кочення і у вигляді окремих деталей, і встановлює їх розміри і технічні вимоги.
ГОСТ 6870-81 Підшипники кочення. Ролики голчасті. Технічні умови Даний стандарт поширюється на голчасті ролики, що застосовуються в підшипниках кочення і у вигляді окремих деталей, і встановлює їх розміри і технічні вимоги.
ГОСТ 22696-77 Підшипники кочення. Ролики циліндричні короткі. Технічні умови Даний стандарт поширюється на короткі циліндричні ролики з прямолінійною твірною і плоскими торцями, що застосовуються в підшипниках кочення, а також у вигляді окремих деталей машин і приладів.
ГОСТ 29242-91 Підшипники упорні роликові однорядні з короткими циліндричними роликами без кілець. Технічні умови Даний стандарт поширюється на упорні роликові однорядні підшипники з короткими циліндричними роликами без кілець серій діаметрів 1 і 2 по ГОСТ 3478.
ГОСТ 26676-85 Підшипники роликові упорні одинарні з голчастими роликами без кілець. Технічні умови Даний стандарт поширюється на роликові упорні одинарні підшипники з голчастими роликами без кілець і встановлює їх основні розміри і технічні вимоги.
ГОСТ 29241-91 Підшипники упорно-радіальні кулькові одинарні з кутом контакту 60º. Технічні умови Даний стандарт поширюється на одинарні кулькові упорно-радіальні підшипники з кутом контакту 60º серій діаметрів 2 і 3 по ГОСТ 3478.
ГОСТ 13940-86 Кільця пружинні упорні плоскі зовнішні концентричні і канавки для них. Конструкція і розміри Даний стандарт поширюється на пружинні упорні плоскі зовнішні концентричні кільця класів точності А, В і С і канавки для них, призначені для закріплення від осьового зсуву підшипників кочення і інших деталей на валах діаметром від 4 до 200 мм.
ГОСТ 13941-86 Кільця пружинні упорні плоскі внутрішні концентричні і канавки для них. Конструкція і розміри Даний стандарт поширюється на пружинні упорні плоскі внутрішні концентричні кільця класів точності А, В і С і канавки для них, призначені для закріплення від осьового зсуву підшипників кочення і інших деталей в отворах діаметром від 8 до 320 мм.
ГОСТ 13942-86 Кільця пружинні упорні плоскі зовнішні ексцентричні і канавки для них. Конструкція і розміри Даний стандарт поширюється на пружинні упорні плоскі зовнішні ексцентричні кільця класів точності А, В і С і канавки для них, призначені для закріплення від осьового зсуву підшипників кочення і інших деталей на валах діаметром від 4 до 200 мм.
ГОСТ 13943-86 Кільця пружинні упорні плоскі внутрішні ексцентричні і канавки для них. Конструкція і розміри Даний стандарт поширюється на пружинні упорні плоскі внутрішні ексцентричні кільця класів точності А, В і С і канавки для них, призначені для закріплення від осьового зсуву підшипників кочення і інших деталей в отворах діаметром від 8 до 320 мм.
 
Форум » Подшипниковый Мир. » Все о подшипниках. » Перелік використовуваних стандартів підшипників (частина 5)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляется системой uCoz
Все права на материалы, размещенные на сайте www.interport.at.ua , охраняются в соответствии с законодательством Украины. При использовании материалов сайта гиперссылка на www.interport.at.ua обязательна