Кривой Рог любимый город.Пятница, 29.03.2024, 16:46

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Перелік використовуваних стандартів підшипників - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Подшипниковый Мир. » Все о подшипниках. » Перелік використовуваних стандартів підшипників (частина 4)
Перелік використовуваних стандартів підшипників
BaudrillardДата: Вторник, 07.07.2015, 15:36 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 56
Репутация: 0
Статус: Offline
ГОСТ 333 Підшипники роликові конічні однорядні Даний стандарт поширюється на роликові конічні однорядні підшипники, призначені для сприйняття радіальних і осьових навантажень.
ГОСТ 7260 Підшипники роликові конічні однорядні з великим кутом конуса Даний стандарт поширюється на роликові конічні однорядні підшипники з великим кутом конуса, призначені для сприйняття комбінованих радіальних і осьових навантажень.
ГОСТ 27365-87 Підшипники роликові конічні однорядні підвищеної вантажопідйомності. Основні розміри Даний стандарт поширюється на однорядні конічні роликові підшипники підвищеної вантажопідйомності, призначені для сприйняття комбінованих радіальних і осьових навантажень.
ГОСТ 8419-75 Підшипники роликові конічні чотирирядні. Основні розміри Даний стандарт поширюється на конічні чотирирядні роликові підшипники серій діаметрів 9, 1 і 7.
ГОСТ 6364-78 Підшипники роликові конічні дворядні. Основні розміри Даний стандарт поширюється на роликові конічні дворядні підшипники з внутрішнім дистанційним кільцем, призначені для сприйняття радіальних і осьових навантажень.
ГОСТ 7872-89 Підшипники упорні кулькові одинарні та подвійні. Технічні умови Даний стандарт поширюється на одинарні та подвійні кулькові упорні підшипники, а також на одинарні кулькові наполегливі підшипники з вільним самовстановлювальним кільцем і підкладним кільцем або без нього, призначені для сприйняття осьових навантажень.
ГОСТ 20821-75 Підшипники кулькові упорно-радіальні дворядні з кутом контакту 60º. Технічні умови Даний стандарт поширюється на упорно-радіальні кулькові дворядні підшипники з кутом контакту 60º, призначені для сприйняття осьових навантажень в шпиндельних вузлах металорізальних верстатів.
ГОСТ 23526-79 Підшипники роликові упорні з циліндричними роликами одинарні. Типи і основні розміри Даний стандарт поширюється на одинарні упорні роликові підшипники з циліндричними роликами, призначені для сприйняття осьових навантажень.
ГОСТ 27057-86 Підшипники упорні роликові конічні одинарні. Основні розміри Даний стандарт поширюється на одинарні конічні роликові упорні підшипники, призначені для сприйняття односторонніх осьових навантажень, спрямованих по осі обертання підшипника, і встановлює їх основні розміри.
ГОСТ 9942-90 Підшипники упорно-радіальні роликові сферичні одинарні. Технічні умови Даний стандарт поширюється на одинарні сферичні упорно-радіальні підшипники кочення з асиметричними бочкоподібними роликами серій діаметрів 2, 3, 4 серій висот по ГОСТ 3478.
ГОСТ 4060-78 Підшипники роликові голчасті з одним зовнішнім штампованим кільцем. Технічні умови Даний стандарт поширюється на голчасті роликові підшипники з одним зовнішнім штампованим кільцем нормальної і підвищеної точності.
ГОСТ 24310-80 Підшипники кочення. Підшипники радіальні роликові голчасті без кілець. Технічні умови Даний стандарт поширюється на однорядні і дворядні голчасті роликові радіальні підшипники без кілець.
ГОСТ 3635-78 Підшипники шарнірні. Технічні умови Даний стандарт поширюється на роз'ємні шарнірні підшипники, призначені для сприйняття радіальних і комбінованих навантажень в рухомих і нерухомих з'єднаннях.
ГОСТ 3722-81 Підшипники кочення. Кульки. Технічні умови Даний стандарт поширюється на кульки, що застосовуються в підшипниках кочення, і у вигляді окремих деталей.
 
Форум » Подшипниковый Мир. » Все о подшипниках. » Перелік використовуваних стандартів підшипників (частина 4)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляется системой uCoz
Все права на материалы, размещенные на сайте www.interport.at.ua , охраняются в соответствии с законодательством Украины. При использовании материалов сайта гиперссылка на www.interport.at.ua обязательна