Кривой Рог любимый город.Среда, 08.05.2024, 23:28

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Перелік використовуваних стандартів підшипників - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Подшипниковый Мир. » Все о подшипниках. » Перелік використовуваних стандартів підшипників (частина 3)
Перелік використовуваних стандартів підшипників
BaudrillardДата: Вторник, 07.07.2015, 15:34 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 56
Репутация: 0
Статус: Offline
ГОСТ 8545-75 Підшипники кулькові і роликові дворядні з закріпними втулками. Типи і основні розміри Даний стандарт поширюється на дворядні кулькові і роликові підшипники з закріпними втулками легкого та середнього серій діаметрів, призначені для установки їх на гладких валах великої довжини.
ГОСТ 24696-81 Підшипники роликові радіальні сферичні дворядні з симетричними роликами. Основні розміри Даний стандарт поширюється на підшипники роликові радіальні сферичні дворядні з симетричними роликами і безбортовим внутрішнім кільцем.
ГОСТ 13014-80 Втулки стяжні підшипників кочення. Основні розміри Даний стандарт поширюється на стяжні втулки, призначені для кріплення підшипників кочення з конічним отвором конусністю 1:12 на циліндричних шийках валів і встановлює їх основні розміри.
ГОСТ 4657-82 Підшипники роликові радіальні голчасті однорядні. Основні розміри. Технічні вимоги Даний стандарт поширюється на роликові радіальні голчасті однорядні підшипники з внутрішнім кільцем або без внутрішнього кільця, з сепаратором або без сепаратора серій діаметрів 8, 9 і 1 і встановлює їх основні розміри і технічні вимоги. Цей стандарт не поширюється на роликові радіальні голчасті однорядні підшипники зі штампованим зовнішнім кільцем.
ГОСТ 831-75 Підшипники кулькові радіально-упорні однорядні. Типи і основні розміри Даний стандарт поширюється на нероз'ємні і роз'ємні однорядні радіально-упорні кулькові підшипники.
ГОСТ 4252-75 Підшипники кулькові радіально-упорні дворядні. Основні розміри Даний стандарт поширюється на дворядні радіально-упорні кулькові підшипники з попереднім натягом, призначені для сприйняття комбінованих радіальних і осьових навантажень при будь-якому напрямку діючих сил і моментів у виробах, що вимагають жорсткої фіксації валу.
ГОСТ 8995-75 Підшипники кулькові радіально-упорні однорядні з роз'ємним внутрішнім кільцем. Типи і основні розміри Даний стандарт поширюється на однорядні радіально-упорні кулькові підшипники з роз'ємним внутрішнім кільцем, призначені для сприйняття комбінованих (радіальних і осьових) навантажень змінного напряму.
ГОСТ 832-78 Підшипники кулькові радіально-упорні здвоєні. Типи і основні розміри Даний стандарт поширюється на здвоєні радіально-упорні кулькові підшипники, призначені для фіксації валу і корпусу в радіальному і осьовому напрямках.
 
Форум » Подшипниковый Мир. » Все о подшипниках. » Перелік використовуваних стандартів підшипників (частина 3)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляется системой uCoz
Все права на материалы, размещенные на сайте www.interport.at.ua , охраняются в соответствии с законодательством Украины. При использовании материалов сайта гиперссылка на www.interport.at.ua обязательна