Кривой Рог любимый город.Четверг, 25.04.2024, 09:48

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Перелік використовуваних стандартів підшипників - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Подшипниковый Мир. » Все о подшипниках. » Перелік використовуваних стандартів підшипників (частина 2)
Перелік використовуваних стандартів підшипників
BaudrillardДата: Вторник, 07.07.2015, 15:31 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 56
Репутация: 0
Статус: Offline
ГОСТ 10058-90 Підшипники радіальні кулькові однорядні для приладів. Технічні умови Даний стандарт поширюється на однорядні кулькові радіальні підшипники з упорним бортом і без упорного борту на зовнішньому кільці серій діаметрів 0, 8, 9, 1, 2 і 3 по ГОСТ 3478, що застосовуються в приладах (приладові підшипники).
ГОСТ 28428-90 Підшипники радіальні кулькові сферичні дворядні. Технічні умови Даний стандарт поширюється на дворядні сферичні кулькові радіальні підшипники.
ГОСТ 8328-75 Підшипники роликові радіальні з короткими циліндричними роликами. Типи і основні розміри Даний стандарт поширюється на радіальні роликові підшипники з короткими циліндричними роликами, призначені для сприйняття радіальних навантажень.
ГОСТ 18572-81 Підшипники роликові з циліндричними роликами для букс залізничного рухомого складу. Основні розміри Даний стандарт поширюється на радіальні однорядні роликові підшипники з короткими циліндричними роликами для букс залізничного складу.
ГОСТ 28707-90 Підшипники кочення. Кільця упорні фасонні. Технічні умови Даний стандарт поширюється на фасонні упорні кільця, що застосовуються в однорядних радіальних підшипниках з короткими циліндричними роликами, з одним бортиком або без бортиків на внутрішньому кільці по ГОСТ 8328.
ГОСТ 7634-75 Підшипники радіальні роликові багаторядні з короткими циліндричними роликами. Типи і основні розміри Даний стандарт поширюється на роликові радіальні дворядні підшипники з короткими циліндричними роликами серій діаметрів 1 і 9, серій ширин 3 і 4 і на багаторядні підшипники серій діаметрів 1 і 9, серій ширин 6, призначених для сприйняття тільки радіальних навантажень.
ГОСТ 5377-79 Підшипники роликові радіальні з короткими циліндричними роликами без внутрішнього або зовнішнього кільця. Типи і основні розміри Даний стандарт поширюється на радіальні роликові підшипники з короткими циліндричними роликами без внутрішнього або зовнішнього кільця і на доріжки кочення для них на валу або в корпусі.
ГОСТ 5721-75 Підшипники роликові радіальні сферичні дворядні. Типи і основні розміри Даний стандарт поширюється на дворядні сферичні радіальні роликові підшипники.
 
Форум » Подшипниковый Мир. » Все о подшипниках. » Перелік використовуваних стандартів підшипників (частина 2)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляется системой uCoz
Все права на материалы, размещенные на сайте www.interport.at.ua , охраняются в соответствии с законодательством Украины. При использовании материалов сайта гиперссылка на www.interport.at.ua обязательна